November 11, 2010

it's not easy to be a meteorologist~

haa...bukan senang tau nak jadi sorang ahli meterology...wah2..payah jgak tu...hukhuk
aku sudah weng weng ni baca lecture meterology....adoiii...bnyknya kena baca + proses2 yang berlaku kat atmosfera sana...rasa macam diawang-awangan...fuuuhhh...terbang melayang-layang~wahaha....


baru tak sampai separuh revise...baru lecture ke 4 out of 9 lectures...lecture ke 4 yang derita...74 slides..fuuhh..memang bercinta nak abes khatam...huhuhu...
jauh lagi perjlnan nak abeskan...but,I'll try my best...tak nak benda yang jd kat paper sblum ni jadi lagi..sob3~


mesti korng pikir kan..sempat je bdak ni update walaupun tak abes stdy lagi...bukan cam tu la...perut tengah kenyang mane boleh study lagi...kurang fokus jadinya...errkk...knyangnya mkn ayam penyet td..haha
sambil tunggu azan isya...lpas isya baru marathon study~konon...haha
lagi pon sehari dua ni je aku nk update...esok dah nk balik...yeeehhhaaa!!!! :D
kat umah xde masa nk maen bnda2 ni smua...bz dgn aktviti2 laen...
esok ptg g KL dlu...umah my sis...to my lovely caca, tnggu maklang ok!! sgt excited! :)
then sabtu malam bru balik kedah...itu pon tak sabar jgak!
tiba2 je mood nak blik berkobar2...wah3... 


semalam tyme tengah ngantok2 study..aku pn tertengok gmbr2 lama dengan rumet aku dr 1st year..banyak rupanya gambar...muka masing2 comel je lagi...klau nk compare dgn skrg...mcm2 dah berubah..ada makin besar,ada makin kurus,ada mkin matang...macam-macam...tapi yg obviousnya..muka budak laki la ketara yang berubah...dulu muka macam kanak-kanak lagi...skrg mcm dah boleh jd bapak budak..wahaha~

tyme 1st year....jogging ramai2 ke balai cerap utk clebrate besday.. :D

kami anak-anak yang riang... :D

dinner kolej 11 kat DSI...

fieldwork kt balai cerap....

ohh..besarnya mataku.. ^_^

muka ke bola neh??boolat smcm jek..haha

dah...dah..dah...nak smbung jd meteorologist balik.....

p/s: will be offline for almost 1 week.. *mungkin*
p/s/s: wish me luck for tomorrow.... ^_^


-END-






5 comments:

  1. iwan: haha...msti hg pn dh weng kan...

    beng: kteorg dlu je bulat..skrg ni ko plak yg bulat..hahaha

    ReplyDelete
  2. hehe..ak mana ad bulat..
    msih bergaya

    ReplyDelete

November 11, 2010

it's not easy to be a meteorologist~

haa...bukan senang tau nak jadi sorang ahli meterology...wah2..payah jgak tu...hukhuk
aku sudah weng weng ni baca lecture meterology....adoiii...bnyknya kena baca + proses2 yang berlaku kat atmosfera sana...rasa macam diawang-awangan...fuuuhhh...terbang melayang-layang~wahaha....


baru tak sampai separuh revise...baru lecture ke 4 out of 9 lectures...lecture ke 4 yang derita...74 slides..fuuhh..memang bercinta nak abes khatam...huhuhu...
jauh lagi perjlnan nak abeskan...but,I'll try my best...tak nak benda yang jd kat paper sblum ni jadi lagi..sob3~


mesti korng pikir kan..sempat je bdak ni update walaupun tak abes stdy lagi...bukan cam tu la...perut tengah kenyang mane boleh study lagi...kurang fokus jadinya...errkk...knyangnya mkn ayam penyet td..haha
sambil tunggu azan isya...lpas isya baru marathon study~konon...haha
lagi pon sehari dua ni je aku nk update...esok dah nk balik...yeeehhhaaa!!!! :D
kat umah xde masa nk maen bnda2 ni smua...bz dgn aktviti2 laen...
esok ptg g KL dlu...umah my sis...to my lovely caca, tnggu maklang ok!! sgt excited! :)
then sabtu malam bru balik kedah...itu pon tak sabar jgak!
tiba2 je mood nak blik berkobar2...wah3... 


semalam tyme tengah ngantok2 study..aku pn tertengok gmbr2 lama dengan rumet aku dr 1st year..banyak rupanya gambar...muka masing2 comel je lagi...klau nk compare dgn skrg...mcm2 dah berubah..ada makin besar,ada makin kurus,ada mkin matang...macam-macam...tapi yg obviousnya..muka budak laki la ketara yang berubah...dulu muka macam kanak-kanak lagi...skrg mcm dah boleh jd bapak budak..wahaha~

tyme 1st year....jogging ramai2 ke balai cerap utk clebrate besday.. :D

kami anak-anak yang riang... :D

dinner kolej 11 kat DSI...

fieldwork kt balai cerap....

ohh..besarnya mataku.. ^_^

muka ke bola neh??boolat smcm jek..haha

dah...dah..dah...nak smbung jd meteorologist balik.....

p/s: will be offline for almost 1 week.. *mungkin*
p/s/s: wish me luck for tomorrow.... ^_^


-END-






5 comments:

  1. iwan: haha...msti hg pn dh weng kan...

    beng: kteorg dlu je bulat..skrg ni ko plak yg bulat..hahaha

    ReplyDelete
  2. hehe..ak mana ad bulat..
    msih bergaya

    ReplyDelete