November 24, 2010

~edisi padan muka sendiri~

ni la yang dikatakan tak dak penyakit tapi cari penyakit...konon2 nak make over blog..tapi len jadinya...padan muka sendiri....
mula-mula nak tukar template...cari la kt tenet yang berlambak-lambak tu....tgk macam cantik...tapi bila apply kat blog sendiri macam tak cantik...cari punya cari sampai dah bosan...at last, aku design template sendiri pkai template designer kat blogger ni....sama mcm template dlu...yang padan mukanya, tyme dok upload xml file tu, aku boleh terklik delete widgets-widgets laen....amek kau...hilang smua gadget2 yang kat sidebar 2...dah jadi macam blog yang baru buat..terpaksalah cari balik...create balik...shoutbox,feedjit,semua2 tu la aku terdlete..laen yang nak buat,laen yang jadi....ngek di situ..huahuahua....tapi..ni la hasil akhir...aku dah malas nk edit...

ok ok...cukup kat situ edisi padan muka sendiri....next topic....nak cita pasal pengalamn aku jadi gadis dulang waktu first year dlu...wahh..lama tu dah lepas....mcm ni citanye...kalau tak salah tyme tu azwa mintak tlong pegang dulang untuk malam seblast..malam diner kolej 11 tahun 2007 klau tak slah...mula-mula rasa macam segan jgak...tapi azwa ckp skali dengan od..aku pn tak kisah la...sampai di malam kejadian..tyme 2..cuak la jgak...neves..macam dah vibrate dulang aku rsa...wahaha..tambah plak dengan first tyme pakai ksut tinggi-tinggi yang menyakitkan kaki...sampai rasa tak reti nak bejalan malam tu...almaklum la...first tyme pakai waktu tu...mau macam nak tergolek rasa...jenuh nak cover line...tapi sekarang boleh la pakai...tak la aku rasa macam nak jatuh tergolek...wahaha~



bejalan belakang vip.. :D

muka cuak...tak boleh senyum..haha




p/s: hari ni besday ecah...hepy besday aisya azizah bt abas!!! smoga bhagia slalu.. :D
p/s/s: jom smbung study utk last paper jumaat ni.... :D
p/s/s/s: good luck utk 4SGS utk last paper yang mencabar ni...all the best...




-END-

2 comments:

  1. 3 years back...mcm tak pecaya kan cepatnya masa berlalu..hehe :D

    ReplyDelete

November 24, 2010

~edisi padan muka sendiri~

ni la yang dikatakan tak dak penyakit tapi cari penyakit...konon2 nak make over blog..tapi len jadinya...padan muka sendiri....
mula-mula nak tukar template...cari la kt tenet yang berlambak-lambak tu....tgk macam cantik...tapi bila apply kat blog sendiri macam tak cantik...cari punya cari sampai dah bosan...at last, aku design template sendiri pkai template designer kat blogger ni....sama mcm template dlu...yang padan mukanya, tyme dok upload xml file tu, aku boleh terklik delete widgets-widgets laen....amek kau...hilang smua gadget2 yang kat sidebar 2...dah jadi macam blog yang baru buat..terpaksalah cari balik...create balik...shoutbox,feedjit,semua2 tu la aku terdlete..laen yang nak buat,laen yang jadi....ngek di situ..huahuahua....tapi..ni la hasil akhir...aku dah malas nk edit...

ok ok...cukup kat situ edisi padan muka sendiri....next topic....nak cita pasal pengalamn aku jadi gadis dulang waktu first year dlu...wahh..lama tu dah lepas....mcm ni citanye...kalau tak salah tyme tu azwa mintak tlong pegang dulang untuk malam seblast..malam diner kolej 11 tahun 2007 klau tak slah...mula-mula rasa macam segan jgak...tapi azwa ckp skali dengan od..aku pn tak kisah la...sampai di malam kejadian..tyme 2..cuak la jgak...neves..macam dah vibrate dulang aku rsa...wahaha..tambah plak dengan first tyme pakai ksut tinggi-tinggi yang menyakitkan kaki...sampai rasa tak reti nak bejalan malam tu...almaklum la...first tyme pakai waktu tu...mau macam nak tergolek rasa...jenuh nak cover line...tapi sekarang boleh la pakai...tak la aku rasa macam nak jatuh tergolek...wahaha~



bejalan belakang vip.. :D

muka cuak...tak boleh senyum..haha




p/s: hari ni besday ecah...hepy besday aisya azizah bt abas!!! smoga bhagia slalu.. :D
p/s/s: jom smbung study utk last paper jumaat ni.... :D
p/s/s/s: good luck utk 4SGS utk last paper yang mencabar ni...all the best...




-END-

2 comments:

  1. 3 years back...mcm tak pecaya kan cepatnya masa berlalu..hehe :D

    ReplyDelete