December 19, 2012

hati

......Assalamualaikum....



Sekian lama x update...time hati berbolak balik baru nk update..hmm..im just bored with this kind of life...rasa mcm nak lari dunia lain utk separuh tahun, then start a new life. klau la boleh buat senang mcm tu je kannn...

hati...sekeping daging yg ada dlm badan kita...klau elok yg tu,maka elok la yg lainnya..tp hati jugak mmpu ubah segalanya dlm hdup mnusia..sbb hati jugak kdang2 aku buat bnda plg bodoh yg aku tak penah buat sblom ni.. just learn from mistakes...sbb apa yg dh jadi mmg tak boleh ubah...

utk awk yg buat sy mcm ni...hnya awk yg tau sbb dan knapa...sy x punya smua jwpan tu...sy tak nk blas dendam dan tak perlu brdendam pun...sbbnya, Allah tu satu saja..Dia tau stiap apa yg berlaku...keadilan itu akan pasti ada..sy yakin dengan ketentuan-Nya..

kita bukan sesiapa utk menentukan takdir...aku pasrah klau itu dah takdir utk aku....mungkin ada pelangi menanti selepas hujan...dan akan ada habuan utk org yg sabar...


Nikmat Allah tu terlalu luas.....






-END-

3 comments:

  1. suatu masa dia akan menyesal dan mencari awak kembali. believe me :)

    but at that time it depends on u, what shud u do. be wise then ;)

    ReplyDelete
  2. btol tu... sabar.. InsyaAllah ada yg lebih baik utk ko Eni :)

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

December 19, 2012

hati

......Assalamualaikum....



Sekian lama x update...time hati berbolak balik baru nk update..hmm..im just bored with this kind of life...rasa mcm nak lari dunia lain utk separuh tahun, then start a new life. klau la boleh buat senang mcm tu je kannn...

hati...sekeping daging yg ada dlm badan kita...klau elok yg tu,maka elok la yg lainnya..tp hati jugak mmpu ubah segalanya dlm hdup mnusia..sbb hati jugak kdang2 aku buat bnda plg bodoh yg aku tak penah buat sblom ni.. just learn from mistakes...sbb apa yg dh jadi mmg tak boleh ubah...

utk awk yg buat sy mcm ni...hnya awk yg tau sbb dan knapa...sy x punya smua jwpan tu...sy tak nk blas dendam dan tak perlu brdendam pun...sbbnya, Allah tu satu saja..Dia tau stiap apa yg berlaku...keadilan itu akan pasti ada..sy yakin dengan ketentuan-Nya..

kita bukan sesiapa utk menentukan takdir...aku pasrah klau itu dah takdir utk aku....mungkin ada pelangi menanti selepas hujan...dan akan ada habuan utk org yg sabar...


Nikmat Allah tu terlalu luas.....






-END-

3 comments:

  1. suatu masa dia akan menyesal dan mencari awak kembali. believe me :)

    but at that time it depends on u, what shud u do. be wise then ;)

    ReplyDelete
  2. btol tu... sabar.. InsyaAllah ada yg lebih baik utk ko Eni :)

    ReplyDelete
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete