February 4, 2011

its a holiday!

Assalamualaikum W.B.T


dah bersawang rumah siberku ni...rsa macam dah lama tak update..tahap kemalasan berblogging sangat lah menghantui diri...just log in, tgk dashboard, blogwalking ke beberapa blog kwn2 yg mmg slalu di baca, then closed! thats all.. :D         
just short update..baru balik dr hometown lepas CNY...at first, plan tak nak balik lngsung..nak bt fyp...konon...tapi plan tu hnyalah temporary...drp tak nak balik langsung, pastu jd nk blik kl 2 3 hari je, pastu plan trus balik kedah for 5 days...see...betapa lalangnya diri aku kalau bab2 balik cuti ni..hehehe...
ni pun terpaksa balik awal gara-gara degree++ esok dgn lusa..haish fksg...knape la x buat hari len..dah la aku tak dpt join familyku berkelah hari ni..plus semalam kenduri pn tak sempat jmpa spa2 sebab bapakku dah bising takot terlepas bus...huhu..blik cuti pun macam penyamun..huhu

menjejakkan kaki di bumi utm kul 9 pg td lbih kurang...dalam bus tdo tak hengat..haha..walaupun sjuk gila aircond bus tu..mcm nk mati kesejukan..huhu..drp aloq staq smpai tol skudai aku membuta...mungkin btol kot ada org cakap aku kuat tdo... tehehee....itu pn paksa bukak mata...klau x, memang aku terlpas smpai larkin....hehehe.ntah mcam mane tdo ntah smpai sedar2 pagi td kakiku bengkak...mula2 pkai kasut masa turun bus tu dah rasa pelik...ingat dlm hati 'awat kakiku macam kembang semacam ja'..pastu aku buat bodo je..ingtkn prasaan semata-mata...belek punya belek...mmg bengkak..salah skill tdo atas bus kot..haha..

*********************************************************************************************
~pisc sewaktu kemalasan menhupdate blog suatu masa dahulu~

gambar adalah diambil mnggunakan hp murah yg keypad nk pecah dua...haha
edit adalah tidak sama sekali disebabkan penyakit malas sedia ada..tehehe

sesi 1: sesi mencari big apple donut di JJ Bukit Indah

-me-

-us-


-they look sweet together-
-cermin pun jadi.. =p -


sesi 2 : jalan2 di Mid Valley


-belilah tilam...bahaha-


-adorable caca-


-sis, caca n yana-


utk sekarang, pegi siapkan esemen handwriting hydro yg ku lupa kwujudannya..haha..nseb baek ada 2 3 org tnya dah siap ke esemen tu...the truth is, aku lupa kwujudan esemen tu..bukan short term..cuma tak ingat je..tehehe...



p/s: cuti baru ni semakin ramai kawan yg dah bertunang..mak ayah, nk jugak!!!bahaha~

p/s/s: ada spe2 yg masih single x??jom bertunang..bahaha~

-END-








2 comments:

  1. oit bulat...blaja dulu...baru bertunang...hahaha

    ReplyDelete
  2. haha...ala keremping..planning2..haha

    ReplyDelete

February 4, 2011

its a holiday!

Assalamualaikum W.B.T


dah bersawang rumah siberku ni...rsa macam dah lama tak update..tahap kemalasan berblogging sangat lah menghantui diri...just log in, tgk dashboard, blogwalking ke beberapa blog kwn2 yg mmg slalu di baca, then closed! thats all.. :D         
just short update..baru balik dr hometown lepas CNY...at first, plan tak nak balik lngsung..nak bt fyp...konon...tapi plan tu hnyalah temporary...drp tak nak balik langsung, pastu jd nk blik kl 2 3 hari je, pastu plan trus balik kedah for 5 days...see...betapa lalangnya diri aku kalau bab2 balik cuti ni..hehehe...
ni pun terpaksa balik awal gara-gara degree++ esok dgn lusa..haish fksg...knape la x buat hari len..dah la aku tak dpt join familyku berkelah hari ni..plus semalam kenduri pn tak sempat jmpa spa2 sebab bapakku dah bising takot terlepas bus...huhu..blik cuti pun macam penyamun..huhu

menjejakkan kaki di bumi utm kul 9 pg td lbih kurang...dalam bus tdo tak hengat..haha..walaupun sjuk gila aircond bus tu..mcm nk mati kesejukan..huhu..drp aloq staq smpai tol skudai aku membuta...mungkin btol kot ada org cakap aku kuat tdo... tehehee....itu pn paksa bukak mata...klau x, memang aku terlpas smpai larkin....hehehe.ntah mcam mane tdo ntah smpai sedar2 pagi td kakiku bengkak...mula2 pkai kasut masa turun bus tu dah rasa pelik...ingat dlm hati 'awat kakiku macam kembang semacam ja'..pastu aku buat bodo je..ingtkn prasaan semata-mata...belek punya belek...mmg bengkak..salah skill tdo atas bus kot..haha..

*********************************************************************************************
~pisc sewaktu kemalasan menhupdate blog suatu masa dahulu~

gambar adalah diambil mnggunakan hp murah yg keypad nk pecah dua...haha
edit adalah tidak sama sekali disebabkan penyakit malas sedia ada..tehehe

sesi 1: sesi mencari big apple donut di JJ Bukit Indah

-me-

-us-


-they look sweet together-
-cermin pun jadi.. =p -


sesi 2 : jalan2 di Mid Valley


-belilah tilam...bahaha-


-adorable caca-


-sis, caca n yana-


utk sekarang, pegi siapkan esemen handwriting hydro yg ku lupa kwujudannya..haha..nseb baek ada 2 3 org tnya dah siap ke esemen tu...the truth is, aku lupa kwujudan esemen tu..bukan short term..cuma tak ingat je..tehehe...



p/s: cuti baru ni semakin ramai kawan yg dah bertunang..mak ayah, nk jugak!!!bahaha~

p/s/s: ada spe2 yg masih single x??jom bertunang..bahaha~

-END-








2 comments:

  1. oit bulat...blaja dulu...baru bertunang...hahaha

    ReplyDelete
  2. haha...ala keremping..planning2..haha

    ReplyDelete